Over studententijd

 

Pasfoto uit '95, midden in mijn studententijd dus!

 

Pasfoto van '93, begin van de studententijd, deze heeft dus 10 jaar lang op mijn rijbewijs gezeten :-)

Terug naar de over mezelf page

Bij het backuppen van wat bestanden, kwam ik belangrijke ingescande kaarten tegen, die jarenlang de deur op mijn studentenkamer ontsierde. Tijd dus om deze kaarten maar een vereeuwiging op het net te geven (tevens is dit dus het begin voor wat geblaat over mijn studententijd):

Waarschijnlijk is dit de saaiste, Sander en Joep waren zo verveeld op een filatilie beurs dat ze mijn maar een 'kaart' gingen sturen... tsja...

Tim stuurde in de meeste gevallen ook wat vreemde kaartjes, hierboven en onder zijn er nog 2 bewaard gebleven.

Dat Joep zich naast postzegels ook nog voor andere zaken interesseerde blijkt wel uit de volgende kaart. Vooral wel stoer omdat je met het Gym altijd lekker cultureel verantwoord op studiereis ging. Menig klassiek leraar, zal wel zijn wenkbrouwen fronsen met bij 'ansicht'kaarten, zoals deze, die door leerlingen verstuurd werden. Klasse Joep!

Tot slot nog 2 klassiekers van Michiel, de eerste om mij te feliciteren met mijn 250 maanden rondlopen op deze planeet (vooral de adressering is goed: J.Kitzen Fanclub, jaja):

 

 

Tsja, en in deze woelige tijd van dirigentenwissels, was Michiel ook niet te bang om de concoursuitslag te voorspellen, het geheel op een gepaste kaart:

DIt waren de hoogtepunten uit mijn studententijd, voor de rest is er niet veel gebeurd.... :-)