Over tijdens afstuderen

 


Terug naar de over mezelf pagina

M'n afstudeeropdracht heb ik uitgeoefend bij Philips CFT Mechatronics te Eindhoven (oktober '97 tot augustus '98). Dat ik niet de enige student was bij mechatronics, blijkt wel uit de volgende foto (ongeveer mei '98), waarop alle afstudeerders en stagaires op dat moment te zien zijn. Gezellig was dat wel, aangezien studenten en stagaires bij elkaar op een kamer geplaatst werden (deze policy werd echter vlak na m'n komst gewijzigd en op deze foto's zijn ook al enkele slachtoffers te zien, die dus bij hun begeleider op de kamer werden geplaatst).

Terrasbezoeken met deze studenten verliepen altijd wel aardig. Soms eindigden ze op de eerste hulp en meestal was het de dag erna rond de middag, voordat de studentengroep weer volledig aanwezig was.

Naast een 'report' voor Philips, schreef ik natuurlijk ook nog een afstudeerverslag voor de TUE. Klikken op de link levert het document in gezipt Word formaat. Het gaat over tijdmetingen van de functies binnen Operating Systems en is tevens een recordpoging voor het dunste afstudeerverslag aller tijden.