Over de afstudeeerzitting

 


Terug naar de over mezelf pagina

Tsja, bij deze dus m'n afstudeerzitting aan de TU te Eindhoven (27 augustus 1998). Na zes jaren niet echt veel studeren kreeg ik m'n diploma in de meest radioactieve zaal van de TU (getuige de groene straling), genaamd de blauwe zaal. M'n afstudeerdocent spreekt me net toe (waardoor ik ook een keer door uit de collegezaal ben verwijderd, maar ik ga er vooralsnog vanuit, dat ie zich dat niet meer kon herinneren).

Of ik zo wit zie door de flits of door de afstudeerborrel van de vorige dag is me nog steeds niet helemaal duidelijk. Feit is wel, dat ik de dag ervoor toevallig ik bij een andere afgestudeerde moest zijn en tegen Bart aanliep, die dacht dat ik die dag afstudeerzitting had. Uiteindelijk werd deze vergissing enorm gezellig en laten we zeggen dat ik enorm blij was, dat ik op de dag supreme in de zitting van 4 uur zat en niet in die van 2 uur.

Na elke zitting volgt natuurlijk weer een borrel. Hieronder een foto van enkele felicitanten en mezelf.

Van links naar rechts: Marcel, Maarten, Samuel, andere Bart (uit Houthem, die ik vantevoren en verder nooit meer heb gezien), Rogier, ikzelf, Tim, Marcel en Kris. Jammergenoeg en ook weer gelukkig waren Martijn, Aad, Jeroen en Dennis op zoek naar nieuwe drank, die gelukkig gevonden werd in een fles met een blauwe WC-eend achtig aandoende alcohol bevattende vloeistof.

Leuk detail op de foto zijn trouwens de cadeau's die ik gekregen heb, allemaal flessen spa rood in leuke verpakkingen.